Πρόσωπα της Πέμπτης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Don’t catch it!» γράφει το ένα πόστερ και «Don’t get it!» το δεύτερο που φιλοτέχνησε το εικαστικό δίδυμο Γκίλμπερτ και Τζορτζ (φωτ.) με αφορμή τον κορωνοϊό. Τα πόστερ διατίθενται δωρεάν για λήψη από την ιστοσελίδα www.theonlineartshow.co.uk, μια pop up γκαλερί που φέρνει σε επαφή τους καλλιτέχνες με τους φιλότεχνους για την αγορά έργων τέχνης έστω και από μακριά.

(…) Μια κινηματογραφική επιτυχία σπανίως δεν παίρνει… παράταση κι αυτό όπως φαίνεται ισχύει και για τη σειρά ταινιών «Hunger Games». Οπως έγινε γνωστό ένα καινούργιο φιλμ, πρίκουελ αυτή τη φορά, με τον τίτλο «The Ballad of Songbirds and Snakes» ετοιμάζεται σε σκηνοθεσία του Φράνσις Λόρενς, δημιουργού του πρόσφατου «Red Sparrow». Εκεί πάντως δεν θα συμμετέχει η συνεπώνυμή του πρωταγωνίστρια, Τζένιφερ Λόρενς, αφού η ιστορία του εκτυλίσσεται αρκετά χρόνια πριν από τις ορίτζιναλ ταινίες.

(…) Δεν είναι η πρώτη φορά που η περφόρμερ Μαρίνα Αμπράμοβιτς κατηγορείται για σατανισμό. Από το 2016 μια ομάδα φανατικών χρηστών του Ιντερνετ την κατηγόρησε ότι εμπλέκεται σε σατανιστικές λατρείες, και επανέλαβαν τις κατηγορίες τώρα με αφορμή ένα βίντεο που «ανέβασε» στο YouΤube διαφημίζοντας τη νέα της δουλειά. Η Microsoft «κατέβασε» το βίντεο, και η Αμπράμοβιτς δήλωσε χθες πως όλα αυτά είναι ιστορίες συνωμοσίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή