Πρόσωπα της Παρασκευής

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια αποκάλυψη, που χαροποιεί πολύ τους φανατικούς θαυμαστές του τηλεοπτικού «Sons of Anarchy», έκανε ο δημιουργός της σειράς Κερτ Σάτερ (φωτ.). Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός άφησε να εννοηθεί πως δύο ακόμη κύκλοι βρίσκονται στα σκαριά, καθένας τοποθετημένος σε διαφορετικά χρονικά σημεία από τη μέχρι τώρα σάγκα. Ολα αυτά ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται το πρώτο καλοφτιαγμένο spinoff της σειράς, υπό τον τίτλο «Mayans M.C.».

(…) Ακόμη περισσότερο φως στην καριέρα αλλά και στην πολυτάραχη προσωπική ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον υπόσχεται να ρίξει το «Ι Wanna Dance With Somebody» του παραγωγού Κλάιβ Ντέιβις, η πρώτη επίσημη βιογραφία της σπουδαίας καλλιτέχνιδος. Οπως έγινε γνωστό χθες, τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει η Στέλα Μαγκί, ενώ το σενάριο θα είναι του Αντονι Μακάρτεν, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει διακριθεί για τη δουλειά του σε φιλμ όπως «Bohemian Rapsody», «Οι δύο Πάπες», «Η θεωρία των πάντων» κ.ά.

(…) Νέες παραγωγές προστίθενται στο ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση. Την Κυριακή 26/4 στις 9 το βράδυ θα προβληθούν οι διαπολιτισμικές «Τρωάδες» του Ευριπίδη, με τη ματιά του Θεόδωρου Τερζόπουλου. Η παράσταση ανέβηκε το 2018 στο Αρχαίο Θέατρο Δελφών. Στο κανάλι θα παραμείνει έως τις 6 Μαΐου (www.onassis.org).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή