Πρόσωπα της Τρίτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη ταινία του Λεός Καράξ μετά το υπέροχο «Holy Motors» του 2012 ήταν ανάμεσα σε εκείνες που θα παρουσιάζονταν στο αναβληθέν φετινό Φεστιβάλ Καννών. Η καθυστέρηση της κυκλοφορίας, ωστόσο, μας επιτρέπει να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες για το «Annette», το οποίο είναι μιούζικαλ –χαρακτηρίζεται ως ροκ όπερα– με πρωταγωνιστές τους Ανταμ Ντράιβερ (φωτ.) και Μαριόν Κοτιγιάρ. Το φιλμ πλέον προορίζεται μάλλον για τα φθινοπωρινά φεστιβάλ, αν αυτά γίνουν, όπως της Βενετίας και του Τορόντο.

(…) Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που κυκλοφορούν τα νέα μουσικά άλμπουμ τους εν μέσω πανδημίας φαίνεται πως δεν θα είναι τελικά η Αντέλ. Η Βρετανίδα μουσικός, που επρόκειτο να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο τέταρτο άλμπουμ της μέσα στη χρονιά, άφησε να εννοηθεί πως αυτό δεν θα συμβεί. Συγκεκριμένα, σε πρόσφατο λάιβ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Αντέλ έγραψε «Ελάτε τώρα, είναι 2020, δεν σκοπεύουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε», απογοητεύοντας έτσι τους ανυπόμονους θαυμαστές της.

(…) Εκκληση για βοήθεια προς τη βρετανική κυβέρνηση απευθύνει ο δημιουργικός τομέας του πολιτισμού της χώρας, μέσω ανοιχτής επιστολής την οποία υπογράφουν μεγάλοι παραγωγοί οπτικοακουστικών μέσων, αλλά και ηθοποιοί, όπως ο Στίβεν Φράι. Σε αυτή αναφέρεται πως η ευρεία πλειονότητα των περίπου 2.000 πολιτιστικών οργανισμών θα έχει «στραγγίξει» οικονομικά μέχρι τα μέσα Ιουνίου, με ανυπολόγιστες συνέπειες για το μέλλον της βιομηχανίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή