Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, ο Ινδός ηθοποιός Ιρφάν Καν (φωτ.), ο οποίος υπήρξε για χρόνια σημαντικός συνδετικός κρίκος μεταξύ Μπόλιγουντ και δυτικού κινηματογράφου. Μεγάλος σταρ της οθόνης στην πατρίδα του, ο Καν έκανε –κυρίως την τελευταία δεκαετία– και διεθνή καριέρα με συμμετοχές σε σπουδαίες ταινίες όπως το «Slumdog Millionaire» του Ντάνι Μπόιλ, «Η ζωή του Πι» του Ανγκ Λι, αλλά και σε μεγάλα μπλοκμπάστερ σαν το «Jurassic World» και το «Amazing Spider-Man».

(…) Ο Νόελ Γκάλαχερ (φωτ.) ανακάλυψε ένα «χαμένο» τραγούδι των Oasis το οποίο θα κυκλοφορήσει απόψε τα μεσάνυχτα. Το τραγούδι έχει τίτλο «Don’t stop» και δεν έχει ποτέ ηχογραφηθεί σε στούντιο. Η μόνη version του ήταν από μια ηχογραφήση soundcheck από συναυλία του συγκροτήματος στο Χονγκ Κονγκ πριν από 15 χρόνια. Μετά το διαζύγιο του γκρουπ το 2009, ο Νόελ Γκάλαχερ έχει κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ με την μπάντα του. Το φανατικό κοινό των Oasis πάντως ελπίζει ακόμη στην επανένωσή τους.

(…) Το δημοφιλές πολιτικό δράμα από τη Δανία «Borgen» επιστρέφει στο Νetflix με νέα επεισόδια, δέκα χρόνια μετά την πρεμιέρα του στη βρετανική τηλεόραση. Θα γυριστούν οκτώ νέα επεισόδια τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες το 2022. Στα πλατό θα βρεθεί το αρχικό καστ με επικεφαλής την ηθοποιό Sidse Babett Knudsen (φωτ.) στον ρόλο της Birgitte Nyborg.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή