Πρόσωπα της Τρίτης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια νέα, περισσότερο εναλλακτική εκδοχή της ιστορίας του Χόλιγουντ και της δημιουργίας μιας κινηματογραφικής βιομηχανίας μέσω των πανίσχυρων στούντιο αναφέρεται η σειρά «Ηollywood» του Netflix. Ενα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα εκείνης της Χρυσής Εποχής είναι η ηθοποιός Αννα Μέι Γουόνγκ (φωτ.) – την υποδύεται η Μισέλ Κράσιεκ. Υπήρξε η πρώτη Κινεζοαμερικανίδα ηθοποιός που έγινε αστέρας του σινεμά στη δεκαετία του ’50, και η οποία παρότι έλαμψε, δεν μπόρεσε να υπερβεί το εμπόδιο της καταγωγής της.

(…) Με μια φωτογραφία της στο Instagram, που την παρουσιάζει να κάθεται στο πάτωμα του σπιτιού της δίπλα στις χνουδωτές της παντόφλες και μπροστά από ένα στούντιο ηχογράφησης με επαγγελματικό εξοπλισμό και μονωμένους τοίχους, η ποπ σταρ Σελίνα Γκομέζ αποκάλυψε στους φαν της ότι ετοιμάζεται για νέα μουσική δουλειά.

(…) Το Netflix ανακοίνωσε ότι ένα νέο ντοκιμαντέρ για την τέως Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα θα είναι από αύριο διαθέσιμο στην πλατφόρμα. Το ντοκιμαντέρ ονομάζεται «Becoming», έχει δηλαδή τον ίδιο τίτλο με τη αυτοβιογραφία της που κυκλοφόρησε το 2018 με τεράστια επιτυχία. Η ταινία καλύπτει ένα μέρος της ζωής της όπως περιγράφεται στο βιβλίο, και επιπλέον «μπαίνει» στα παρασκήνια της περιοδείας για την παρουσίαση του βιβλίου σε 34 πόλεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή