Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ακόμα θύμα της πανδημίας έγινε δυστυχώς ο κιμπορντίστας των Stranglers, Ντέιβ Γκρίνφιλντ (φωτ.), ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών, αντιμετωπίζοντας και προηγουμένως προβλήματα με την καρδιά του. Μέλος του σημαντικού βρετανικού post-punk συγκροτήματος για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, ο Γκρίνφιλντ είναι περισσότερο διάσημος ως εμπνευστής της βασικής ιδέας για τη μουσική του «Golden Brown» της μεγαλύτερης ίσως εμπορικής επιτυχίας τους.

(…) Στο σύμπαν του «Πολέμου των Αστρων» έχει μπει για τα καλά ο διακριθείς και στα περασμένα Οσκαρ με το τολμηρό «Τζότζο», Τάικα Γουατίτι. Οπως επιβεβαιώθηκε επίσημα από την Ντίσνεϊ και τη Lucasfilm, ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης θα αναλάβει να δημιουργήσει μια καινούργια ταινία του δημοφιλούς franchise, που φυσικά ποτέ δεν ρίχνει αυλαία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γουατίτι είχε συμμετοχή και στο πολύ επιτυχημένο τηλεοπτικό «Mandalorian» του Disney+.

(…) Θυμάστε το «Demolition Man», την καλτ περιπέτεια με τον Σιλβέστερ Σταλόνε και τον Γουέσλι Σνάιπς από τη δεκαετία του 1990; Από ό,τι φαίνεται επανέρχεται μιας και ο πρώτος ανακοίνωσε πρόσφατα πως τα σχέδια για ένα σίκουελ είναι ήδη προχωρημένα, με τους δύο σταρ να επανενώνονται ξανά σε ένα φουτουριστικό μέλλον. Εκεί άλλωστε ήταν τοποθετημένη και η πρώτη ταινία, σε μια δυστοπία που φέρνει κάπως και σε όσα ζούμε σήμερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή