Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ειδική ραδιοφωνική εκπομπή, με σκοπό να ξορκίσει τα δεινά της απομόνωσης, θα παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιαπωνίας ο Χαρούκι Μουρακάμι (φωτ.). Ο τίτλος της θα είναι «Stay home special» και στη δίωρη διάρκειά της ο Μουρακάμι αναμένεται να παίξει μερικά από τα αγαπημένα του τραγούδια, αλλά και να απαντήσει σε ερωτήσεις ακροατών. «Εύχομαι η δύναμη της μουσικής να διώξει όσο μπορεί τη μελαγχολία του κορωνοϊού», δήλωσε σχετικά ο συγγραφέας.

(…) Oχι, δεν έγραψε η CIA τους στίχους του τραγουδιού των Scorpions «Wind of change», δήλωσε ο τραγουδιστής τους, Κλάους Μάινε, σε πρόσφατη συνέντευξή του. Η συγκεκριμένη θεωρία έχει ακουστεί και στο παρελθόν, υποστηρίζοντας ότι άνθρωποι της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών έγραψαν τους στίχους του δημοφιλούς τραγουδιού (που κυκλοφόρησε το 1990), σχεδιάζοντας να μεταδώσουν με τη βοήθεια της ροκ μουσικής τις αξίες του δυτικού κόσμου. «Θα μπορούσε να γίνει μια πολύ καλή ταινία για το θέμα», συμπλήρωσε ο Μάινε.

(…) Εγκλωβισμένος στο Λονδίνο, σε διαμέρισμα του οποίου τα έξοδα καλύπτει η Warner Bros, βρίσκεται ο Ρόμπερτ Πάτινσον, όπως δήλωσε στο περιοδικό GQ. Η πανδημία επηρέασε και την παραγωγή της ταινίας στην οποία ο Αμερικανός ηθοποιός θα υποδύεται τον Μπάτμαν, με την κυκλοφορία της, προγραμματισμένη για το καλοκαίρι του 2021, να αναβάλλεται για τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς. Oπως συμπλήρωσε ο Πάτινσον, παρόλο που αρχικά αναρωτιόταν τι μπορεί να προσφέρει στην ιστορία του γνωστού υπερήρωα, τελικά εντόπισε –αλλά δεν αποκαλύπτει– ποια θα είναι η συνεισφορά του. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή