Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέθανε την Τρίτη, σε ηλικία 71 ετών, από ανακοπή καρδιάς η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του αμερικανικού εκδοτικού οίκου Simon & Schuster, Κάρολιν Ρέιντι (φωτ.). Εργαζόταν στον οίκο από το 1992 και ανέλαβε τη διοίκησή του το 2008, αντιμετωπίζοντας από αυτή τη θέση την οικονομική κρίση της ίδιας χρονιάς, την άνοδο των ebooks, αλλά και την τρέχουσα πανδημία. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μπομπ Γούντγουορντ, «ήταν μία από τις σπουδαιότερες εκδότριες και ανθρώπους του βιβλίου, όλων των εποχών».

(…) Μια σειρά διαδικτυακών εκπομπών που θα έχουν ως θέμα τους την ευεξία νου και σώματος ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάζει μέσω της πλατφόρμας Zoom, από το ερχόμενο Σάββατο και για συνολικά τέσσερις εβδομάδες, η Oπρα Γουίνφρεϊ. Oπως δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας των media, «τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ να νιώθουμε καλά και να παραμένουμε δυνατοί. Ας επαναρυθμιστούμε, ας αναπροσανατολιστούμε και ας αναζητήσουμε τη διαύγεια σε ό,τι έχει πραγματικά σημασία».

(…) Στη λίστα με τους πλουσιότερους μουσικούς της Μεγάλης Βρετανίας, και συγκεκριμένα στην τρίτη θέση, βρίσκεται η Ριάνα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Times. Αιτία της συμπερίληψής της στην εν λόγω λίστα είναι η πρόσφατη μετακόμισή της στο Λονδίνο, ενώ η περιουσία της εκτιμάται στα 470 εκατ. λίρες Αγγλίας. Τις δύο πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν οι Πολ Μακάρτνεϊ και Αντριου Λόιντ Βέμπερ, ενώ ακολουθούν ο Ελτον Τζον, ο Μικ Τζάγκερ, ο Ρίνγκο Σταρ και άλλοι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή