Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα ταινία του Ράσελ Κρόου (φωτ.), ένα θρίλερ με τον τίτλο «Unhinged» σε σκηνοθεσία Ντέρικ Μπορτ, φαίνεται πως θα είναι η πρώτη χολιγουντιανή παραγωγή που θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες μόλις αυτές ανοίξουν, πιθανότατα στα τέλη Ιουνίου. Η πρωτιά θα οφείλεται στην πρόσφατη απόφαση της εταιρείας παραγωγής, Solstice Studios, να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της ταινίας όχι τον Σεπτέμβριο, όπως ήταν ο τελευταίος προγραμματισμός, αλλά την 1η Ιουλίου. Σύμφωνα ωστόσο με τον παραγωγό Μαρκ Γκιλ, η ημερομηνία θα αλλάξει και πάλι, εάν οι αίθουσες παραμείνουν κλειστές. 

(…) Την αποκάλυψη πως πάσχει από μια χρόνια πνευμονική πάθηση έκανε ο τραγουδιστής και ψυχή των Jethro Tull, Ιαν Αντερσον. Ο 72χρονος μουσικός μίλησε για πρώτη φορά για την πάθησή του, η οποία του προκαλεί κατά καιρούς φλεγμονές στους πνεύμονες και βρογχίτιδες. Ο ίδιος, πάντως, είπε στη συνέντευξή του στον Νταν Ράδερ του «The big interview»  ότι προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάστασή του με διαλογισμό, ζώντας σε περιοχές χωρίς ατμοσφαιρική ρύπανση και, βέβαια, γυμνάζοντας τα πνευμόνια του παίζοντας φλάουτο.

(…) Αρχές Ιουλίου, ο Νίο θα ξαναμπεί στο Matrix καθώς αρχίζουν, όπως μεταδίδει το Variety, τα γυρίσματα της τέταρτης ταινίας, που εκτυλίσσεται σε ένα δυστοπικό μέλλον όπου τίποτα δεν είναι αληθινό. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον περασμένο Φεβρουάριο στο Σαν Φρανσίσκο και μεταφέρθηκαν στο Βερολίνο τον Μάρτιο, αλλά οι κάμερες δεν λειτούργησαν ποτέ λόγω της επιδημίας. Ο Κιάνου Ριβς και η Κάρι Αν Μος είναι έτοιμοι να συνδεθούν ξανά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή