Πρόσωπα της Τρίτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα από τα μεγαλύτερα ατού της πολύ επιτυχημένης κωμωδίας «The Office», που έγραψε ο Γκρεγκ Ντάνιελς, ήταν ο ρόλος του Μάικλ Σκοτ τον οποίο υποδύθηκε ο Στιβ Καρέλ (φωτ.). Ευτυχώς για τους λάτρεις της κωμωδίας, αυτοί οι δύο συνεργάζονται και πάλι σε μια σειρά του Netflix, που θα βγει την επόμενη εβδομάδα, το «Space Force». Ο Καρέλ υποδύεται τον αρχηγό μιας καινούργιας μονάδας του αμερικανικού στρατού, που δημιουργήθηκε με στόχο ένα νέο ταξίδι στη Σελήνη.

(…) Ολες οι ειδήσεις μαθαίνονται πλέον μέσω Ιnstagram, και από εκεί ο Μπράιαν Μέι, κιθαρίστας των Queen, ενημέρωσε τους φίλους του πως υπέστη καρδιακή προσβολή, που τον «έστειλε πολύ κοντά στον θάνατο». Ο 72χρονος, πλέον, μουσικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ύστερα από ένα επεισόδιο που συνέβη την ώρα που έκανε κηπουρική, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τρεις αρτηρίες του είχαν φράξει. Στις αναρτήσεις του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και τους φυσικοθεραπευτές του.

(…) Πριν από τρία χρόνια, ένα έργο του μινιμαλιστή συνθέτη σύγχρονης μουσικής Φίλιπ Γκλας, το οποίο εθεωρείτο χαμένο, το «Music for 8 Parts» (1970), εμφανίστηκε σε δημοπρασία των Christie’s και μάλιστα πουλήθηκε έναντι 43.750 δολαρίων. Τώρα, το Philip Glass Ensemble ηχογράφησε την ιστορική σύνθεση. Η ηχογράφηση έγινε πριν από τον προγραμματισμένο χρόνο, επειδή η σειρά των συναυλιών που θα προηγούνταν ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας και ο συνθέτης ήθελε να μπορεί να τη μοιραστεί με το κοινό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή