Πρόσωπα της Τετάρτης

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αυτή είναι η δική μας πανδημία. Μας μολύνει όλους και εδώ και 400 χρόνια δεν έχουμε βρει εμβόλιο», δήλωσε ο Αμερικανός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ (φωτ.) με αφορμή τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, και προέτρεψε τους συμπατριώτες του να δείξουν έμπρακτα την επιθυμία τους για αλλαγή ψηφίζοντας στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου. «Χρειαζόμαστε νομοθέτες και πολιτικούς που εξασφαλίζουν τις βασικές αρχές του δικαίου σε όλους τους πολίτες», σημείωσε.

(…) Επιστροφή στη Νέα Ζηλανδία για τον Τζέιμς Κάμερον, ο οποίος, προ πανδημίας, είχε αφήσει στη μέση τα γυρίσματα για το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Avatar». Επειτα από καθυστερήσεις και αναβολές αρκετών ετών, η ταινία είναι πια για τα καλά στα σκαριά, ωστόσο οι συντελεστές της θα χρειαστεί να περάσουν υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών πριν ξαναπιάσουν δουλειά.

(…) Την επανακυκλοφορία του συνόλου της δισκογραφίας της σε βινύλιο ανακοίνωσε πρόσφατα η PJ Harvey. Η σπουδαία Αγγλίδα τραγουδοποιός θα κάνει σταδιακά διαθέσιμο το σύνολο του καταλόγου της σε remastered κόπιες, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν και το ντεμπούτο της, «Dry», που κυκλοφορεί σε βινύλιο για πρώτη φορά μετά δύο δεκαετίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή