Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα δεκαπεντάλεπτο ραντεβού μαζί του μέσω της πλατφόρμας Zoom προσφέρει σε δημοπρασία ο Κιάνου Ριβς (φωτ.). Το κάνει, δε, για καλό σκοπό: τα έσοδα της φιλανθρωπικής δημοπρασίας πρόκειται να προσφερθούν στο Camp Rainbow Gold, έναν οργανισμό για τον παιδικό καρκίνο με έδρα το Αϊντάχο, που προσφέρει συναισθηματική υποστήριξη σε παιδιά που πάσχουν από την ασθένεια. Ο πλειστηριασμός ολοκληρώνεται την ερχόμενη Δευτέρα και μέχρι στιγμής η τιμή για το ραντεβού με τον ηθοποιό έχει ανέλθει σε 16.600 δολάρια.

(…) Μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου Kering, στον οποίο ανήκουν brand πολυτελείας όπως Gucci και Yves Saint Laurent, είναι πλέον η Εμα Γουάτσον. Η 30χρονη Βρετανίδα ηθοποιός πρόκειται να διευθύνει την επιτροπή του ομίλου που ασχολείται με θέματα αειφορίας και βιωσιμότητας, ενώ θα είναι και το πρωταγωνιστικό πρόσωπο της διαδικτυακής καμπάνιας «Good on You», η οποία βαθμολογεί οίκους μόδας ανάλογα με τις οικολογικές επιδόσεις τους.

(…) Με τη Μισέλ Ομπάμα πρόκειται να συνεργαστεί το χιπ χοπ συγκρότημα The Roots προκειμένου να παρουσιάσουν από κοινού το διαδικτυακό μουσικό φεστιβάλ «Roots Picnic». Το φεστιβάλ θα μεταδοθεί στις 27 Ιουνίου μέσω του YouTube και θα περιλαμβάνει ονόματα όπως οι Questlove, H.E.R., Kirk Franklin και άλλοι. Η τέως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ θα συμμετάσχει με τη MKO «When we all vote» της οποίας προεδρεύει, δίνοντας έτσι στην εκδήλωση και πολιτικό χαρακτήρα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή