Πρόσωπα της Τρίτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα νέο τραγούδι με τίτλο «Black Parade» κυκλοφόρησε η Μπιγιονσέ (φωτ.) στις 19 Ιουνίου ή Juneteenth, ημέρα που τιμάται η κατάργηση της δουλείας το 1856 στις ΗΠΑ. «Επιστρέφω στον Νότο, επιστρέφω εκεί όπου οι ρίζες μου δεν εξασθένησαν», ανέφερε σε δήλωσή της. Οι στίχοι αναφέρονται στην πανδημία COVID-19, στην αστυνομική βαρβαρότητα και στην Ταμίκα Μάλορι, η οποία πρωτοστάτησε στη γυναικεία ομάδα Women’s March και τώρα συμμετέχει ενεργά στο «Black Lives Matter», κίνημα που πυροδότησε η πρόσφατη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

στη Μινεάπολη.

(…) Με αναρτήσεις τους στο Twitter, δύο γυναίκες κατηγορούν τον Τζάστιν Μπίμπερ για σεξουαλική επίθεση, η πρώτη το 2014 και η δεύτερη ένα χρόνο μετά. Ο ποπ σταρ, πάντως, έσπευσε ταχύτατα να απαντήσει στις κατηγορίες, αναφέροντας ότι «δεν υπάρχει καμία αλήθεια στους ισχυρισμούς αυτούς, γι’ αυτό θα συνεργαστώ με το Twitter και τις Αρχές για να κινηθώ νομικά».

(…) Ο Αμερικανός ηθοποιός Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός και ως «The rock», θα είναι ο οικοδεσπότης της διαδικτυακής συναυλίας «Global Goal: United for Our Future – The Concert», που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Η συναυλία, που θα συνοδεύεται και από πάνελ συζητήσεων και θα περιλαμβάνει εμφανίσεις των Coldplay, Μάιλι Σάιρους, Σακίρα κ.ά., θα μεταδοθεί στις 27 Ιουνίου από αμερικανικά τηλεοπτικά κανάλια και από τα social media.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή