Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πίσω από την ασφάλεια του πλεξιγκλάς, ο μαέστρος Μύρων Μιχαηλίδης (φωτ.) διευθύνει τους μουσικούς της ορχήστρας, κατά τη διάρκεια της πρώτης πρόβας για το μουσικό υπαίθριο φεστιβάλ DomStufen, που θα διεξαχθεί στην πόλη Ερφούρτη στη Γερμανία. Η πρόβα πραγματοποιήθηκε τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής. Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 10 Ιουλίου.

(…) Στη Νέα Υόρκη θα βρεθεί η εικαστικός Μαρία Ζερβός, φιλοξενούμενη του προγράμματος εικαστικών τεχνών του International Studio & Curatorial Program με έδρα το Μπρούκλιν. Η κ. Ζερβός θα παρουσιάσει ένα καινούργιο βίντεο και μια σειρά από σχέδια ακουαρέλας σε χαρτί, εστιάζοντας σε θεματικές σχετικά με τον τόπο και την ουτοπία, τη φύση και τον πολιτισμό.

(…) Πού  ποντάρει το Μπρόντγουεϊ για τη μεγάλη επανεκκίνησή του; Η απάντηση είναι στον Χιου Τζάκμαν, ο οποίος θα είναι ο «Music Man», σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Ο γνωστός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο ομώνυμο μιούζικαλ της Μέρεντιθ Γουίλσον με την ηθοποιό Σάτον Φόστερ, το οποίο προγραμματίζεται για τον Απρίλιο του 2021. Μπορεί στην Ελλάδα ο Τζάκμαν να είναι γνωστός από ταινίες δράσης και τους X-Men, αλλά στην Αμερική είναι και ένας από τους αστέρες του Μπρόντγουεϊ εδώ και δύο δεκαετίες. Αυτή τη φορά ο Γούλβεριν θα πρέπει να σώσει το αμερικανικό θέατρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή