Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κανένα σεβασμό για ανθρώπους που κυκλοφορούν δημοσίως χωρίς μάσκα δεν τρέφει ο Τομ Χανκς (φωτ.), όπως δήλωσε στο Associated Press, σε συνέντευξη για την προώθηση της τελευταίας ταινίας του, «Greyhound». «Δεν το καταλαβαίνω, απλώς δεν το καταλαβαίνω», σχολίασε ο ηθοποιός (ο οποίος προ μηνών είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό μαζί με τη σύζυγό του), συγκρίνοντας τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας με όσα πρέπει να κάνει ένας οδηγός αυτοκινήτου προκειμένου να αποφύγει τα ατυχήματα.

(…) Ενα ταβερνάκι στο νησί της Υδρας ήταν το φόντο του νέου τραγουδιού που δημοσιοποίησε προ ημερών, μέσω ενός βίντεο στο Διαδίκτυο, ο αλλοτινός κιθαρίστας και τραγουδιστής των Pink Floyd Ντέιβιντ Γκίλμουρ (φωτ.). Το κομμάτι, το πρώτο που κυκλοφορεί ο μουσικός εδώ και πέντε χρόνια, έχει τίτλο «Yes, I have ghosts» και παίζεται από τον ίδιο σε μια ακουστική κιθάρα, ενώ η κόρη του, Ρομάνι Γκίλμουρ, τον συνοδεύει με μια άρπα.

(…) Με ένα συλλεκτικό χρυσό νόμισμα, χωρίς αγοραστική αξία, που τον απεικονίζει με γυαλιά, καπέλο και παπιγιόν, τιμήθηκε ο Ελτον Τζον (φωτ.), όπως ανακοίνωσε το Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Μεγάλης Βρετανίας. Το νόμισμα κοστίζει χίλιες λίρες Αγγλίας και είναι το δεύτερο μέρος της συλλογής «Μουσικοί Θρύλοι» του νομισματοκοπείου, η οποία είχε εγκαινιαστεί με το συγκρότημα των Queen. «Είναι στα αλήθεια φοβερή τιμή να αναγνωρίζεσαι με αυτόν τον τρόπο», δήλωσε σχετικά ο Βρετανός μουσικός. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή