Πρόσωπα της Τετάρτης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δυστυχώς απομακρύνεται, όπως φαίνεται, η πιθανότητα να δούμε το «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν (φωτ.) στα μέσα του προσεχούς Αυγούστου στις αίθουσες. Και αυτό διότι η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε σημαντικές αμερικανικές αγορές, όπως το Τέξας, η Φλόριντα και η Καλιφόρνια, δύσκολα θα επιτρέψει την προγραμματισμένη κυκλοφορία στις 12 Αυγούστου, γεγονός που θα καθυστερήσει προφανώς και το παγκόσμιο άνοιγμα της ταινίας. Σε ένα κινηματογραφικό καλοκαίρι γυμνό από μπλοκμπάστερ, το φιλμ του Βρετανού σκηνοθέτη αναμένεται σαν βροχή στην έρημο.

(…) Την πρώτη της ποιητική συλλογή ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η σταρ της ποπ Λάνα Ντελ Ρέι, με τίτλο «Violet Bent Backwards Over The Grass». Ως γνωστόν, η Αμερικανίδα τραγουδοποιός γράφει η ίδια τους στίχους των κομματιών της, επομένως το βήμα στην ποίηση ήταν μάλλον κοντινό. Τα τριάντα ποιήματα της συλλογής αποτελούν, σύμφωνα με την ίδια, «αυθεντικές καταθέσεις ψυχής» για τις οποίες είναι ιδιαίτερα υπερήφανη.

(…) Ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως ταινίες δημιουργημένες την τελευταία δεκαετία με αντιρατσιστικό, υποτίθεται, περιεχόμενο τείνουν πλέον να εκπέσουν στην αντίθετη κατηγορία. Πρόσφατα, η Βαϊόλα Ντέιβις, από τις πρωταγωνίστριες του οσκαρικού «The Help» (2011), επισήμανε πως στην πραγματικότητα το φιλμ «δημιουργήθηκε μέσα στον υπόνομο του συστημικού ρατσισμού». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή