Πρόσωπα της Τετάρτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Variety το σόου της Ελεν Ντε Τζένερις (φωτ.) τίθεται από τη Warner Media υπό εσωτερική έρευνα μετά τις διαρροές των τελευταίων μηνών περί τοξικής ατμόσφαιρας στο εργασιακό περιβάλλον. Οπως αναφέρει το περιοδικό οι υπεύθυνοι απέστειλαν ενημερωτικό σημείωμα στους εργαζομένους της εκπομπής, σύμφωνα με το οποίο νυν και πρώην συνεργάτες καλούνται να περάσουν από συνέντευξη με θέμα την εμπειρία τους από την εργασία τους στο σόου. Μεταξύ άλλων έχει καταγγελθεί από εργαζομένους κλίμα «ρατσισμού και εκφοβισμού».

(…) Εννέα γυναίκες και τέσσερις άνδρες βρίσκονται στη μακρά λίστα του βραβείου Booker που ανακοινώθηκε χθες. Ανάμεσά τους γνωστά ονόματα όπως η Χίλαρι Μάντελ (φωτ.) νικήτρια του βραβείου δύο φορές στο παρελθόν, αλλά και αρκετοί πρωτοεμφανιζόμενοι συγγραφείς. Στις 15 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθεί η βραχεία λίστα και τον Νοέμβριο ο νικητής ή η νικήτρια.

(…) Εφυγε από τη ζωή στα 73 του χρόνια ο Πίτερ Γκριν (φωτ.) ιδρυτικό μέλος τους σπουδαίου ροκ συγκροτήματος Fleetwood Mac. Ο Γκριν ίδρυσε την μπάντα το 1967, για να την εγκαταλείψει μόλις τρία χρόνια αργότερα λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας, τα οποία αντιμετώπιζε. Παρ’ όλα αυτά συνέχισε να παίζει μουσική, ενώ αναδείχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους Βρετανούς μπλουζ κιθαρίστες στο πλευρό του Ερικ Κλάπτον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή