Πρόσωπα της Πέμπτης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ερχεται τον προσεχή Σεπτέμβριο το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στον Οζι Οζμπορν (φωτ.) με τίτλο «Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne». Η τηλεοπτική παραγωγή, πέρα από τη ζωή του ίδιου του θρυλικού ρόκερ, δίνει έμφαση στους καλλιτέχνες που εκείνος έχει επηρεάσει· κάποιοι δε από αυτούς όπως οι Μέρλιν Μάνσον, Ρομπ Ζόμπι, Ice-T, Ρικ Ρούμπιν, Ποστ Μαλόουν και Τζόναθαν Ντέιβις θα περάσουν και μπροστά από την κάμερα.

(…) Στον Κήπο του Μεγάρου μεταφέρει την εντυπωσιακή παράσταση «Στο Woodstock εγώ – ήμουν εδώ», ο Διονύσης Σαββόπουλος (φωτ.) στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ενσωματώνει τις αναμνήσεις του από το «καλοκαίρι της αγάπης», μπλέκοντας τραγούδια της Τζάνις Τζόπλιν και του Τζίμι Χέντριξ με τα δικά μας «Θαλασσογραφία», «Κιλελέρ», τα «Παιδιά που χάθηκαν» κ.ά. Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει.

(…) Τον Τσαρλς Μπουκόφσκι (φωτ.) όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ, υπόσχεται να μας συστήσει το ντοκιμαντέρ «You Never Had It – An Evening with Bukowski», του οποίου το τρέιλερ κυκλοφόρησε πρόσφατα. Εκεί θα δούμε το περιεχόμενο μιας μεγάλης συνέντευξης που έδωσε ο διάσημος συγγραφέας τον χειμώνα του 1981, στο σπίτι του, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από το σεξ, τη λογοτεχνία, την παιδική ηλικία και την ανθρώπινη φύση. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή