Πρόσωπα της Τρίτης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, κόντρα στους αρνητικούς οιωνούς, πλησιάζει στην έναρξή του (2/9) και προσθέτει ακόμα δύο λαμπερές πρεμιέρες στο πρόγραμμά του: η πρώτη αφορά το πολυαναμενόμενο αγγλόφωνο ντεμπούτο του Πέδρο Αλμοδόβαρ (φωτ.), με τίτλο «The  human voice» και την Τίλντα Σουίντον στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ το δεύτερο είναι η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της ηθοποιού Ρεγκίνα Κινγκ, με το «One night in Miami».

(…) Σε ηρωίδα anime μεταμορφώνεται η Μπίλι Αϊλις στο βιντεοκλίπ του καινούργιου της κομματιού με τίτλο «My future», το οποίο κυκλοφόρησε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σε αυτό βλέπουμε τη δεκαοκτάχρονη ποπ σταρ να κυκλοφορεί ως κινούμενο σχέδιο μέσα στο ανάλογο περιβάλλον, ενώ στα αυτιά μας ακούμε μια vintage μπαλάντα με εξομολογητικές διαθέσεις. Συγκεκριμένα, η Μπίλι δηλώνει ερωτευμένη, όχι με κάποιο άτομο αλλά με το… μέλλον της, το οποίο περιμένει με λαχτάρα, δίχως να νοιάζεται για το (βαρετό) παρόν.

(…) Ενα αφιέρωμα στη μεγάλη Μελίνα Μερκούρη, με αφορμή τα 100 χρόνια από  τη γέννησή της, ετοιμάζει η Ρίτα Αντωνοπούλου, για να το παρουσιάσει στις 22 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Η μουσική παράσταση θα περιλαμβάνει έργα σπουδαίων συνθετών τα οποία η Μελίνα έχει σφραγίσει με τη μοναδική ερμηνεία της. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή