Πρόσωπα της Παρασκευής

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Επειτα από το μεγάλο μπουμ» είναι ο τίτλος της συναυλίας που είναι αφιερωμένη στον Θάνο Μικρούτσικο (φωτ.), ο οποίος έφυγε από τη ζωή πέρυσι, σε ηλικία 72 ετών. Οι καλλιτέχνες Χρήστος Θηβαίος και Κώστας Παρίσσης και τα συγκροτήματα Υπόγεια Ρεύματα, Κίτρινα Ποδήλατα και String Demons θα τιμήσουν τη μνήμη του στις 27 Αυγούστου, στην Τεχνόπολη. Ο Θάνος Μικρούτσικος υπήρξε από τους σημαντικότερους και πιο παραγωγικούς συνθέτες της νεότερης ελληνικής μουσικής και επηρέασε με το έργο του πολλούς νέους καλλιτέχνες. Εχει γράψει τραγούδια που είναι κλασικά.

(…) Οταν αποφάσισε να αφήσει τα κινηματογραφικά πλατό, βρήκε την ησυχία της. Αυτό εξομολογήθηκε η Κάμερον Ντίαζ σε συνέντευξη που έδωσε στην καλή της φίλη Γκουίνεθ Πάλτροου και την ιστοσελίδα Goop. «Η ευθύνη μιας ταινίας κόστους πολλών εκατομμυρίων είναι μεγάλη και δεν σου μένει χρόνος για οτιδήποτε άλλο» είπε η Ντίαζ, η οποία πρόσφατα έγινε μητέρα. Βέβαια, δεν απέκλεισε την επιστροφή της κάποια στιγμή στο μέλλον.

(…) Ασχημα νέα για όσους από εμάς ενθουσιαστήκαμε με την τηλεοπτική μεταφορά του περίφημου «High Fidelity», με τη χαρισματική Ζόι Κράβιτς να παίρνει τη θέση του Τζον Κιούζακ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Παρά την επιτυχία της σειράς, το αμερικανικό δίκτυο Hulu αποφάσισε να μην προχωρήσει σε δεύτερο κύκλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή