Πρόσωπα της Τρίτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον άτυπο τίτλο του κορυφαίου Τζέιμς Μποντ στην ιστορία του δημοφιλούς κινηματογραφικού franchise κατέκτησε ο Σον Κόνερι (φωτ.), σε ψηφοφορία που διεξήγαγε ο βρετανικός ραδιοφωνικός σταθμός Radio Times. Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής του πρώτου «Πράκτορα 007» συγκέντρωσε το 56% των ψήφων, με τον Τίμοθι Ντάλτον να έρχεται δεύτερος και τον Πρις Μπρόσναν τρίτο. Οσο για τον σημερινό Μποντ, Ντάνιελ Κρεγκ, κατέλαβε μόλις την πέμπτη θέση των προτιμήσεων.

(…) Ενα μυστικό κινηματογραφικό πρότζεκτ φαίνεται να ετοιμάζει η Μαντόνα (φωτ.) σε συνεργασία με τη βραβευμένη με Οσκαρ δημιουργό του «Juno», Ντιάμπλο Κόντι. Η σπουδαία ποπ σταρ ανέβασε πρόσφατα ένα σύντομο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει τις δυο τους να δουλεύουν ανάμεσα σε λάπτοπ και σημειωματάρια, συνοδεύοντάς το με τον υπότιτλο: «Οταν είσαι κολλημένη στο σπίτι, με πολλαπλούς τραυματισμούς, τι κάνεις; Γράφεις ένα σενάριο με την Ντιάμπλο Κόντι για…».

(…) Μια ηλεκτρική κιθάρα του Τζίμι Χέντριξ (φωτ.), από την εποχή που ο κορυφαίος ρόκερ ήταν ακόμα ένα σχετικά άσημο μέλος μπάντας στη Νέα Υόρκη, πουλήθηκε προς 216.000 δολάρια σε πρόσφατη δημοπρασία. Το μουσικό όργανο αποκτήθηκε από τον Χέντριξ το 1962, αμέσως μετά τη θητεία του στον αμερικανικό στρατό, και θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό, μιας και φαίνεται πως με αυτό ο κιθαρίστας διαμόρφωσε τον μοναδικό χαρακτήρα του ήχου του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή