Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι ότι δεν το περιμέναμε, αλλά όπως και να έχει, θα πρέπει να είναι ενδιαφέρον. Ο λόγος για το θεατρικό έργο «Beat the Devil», του Ντέιβιντ Χέιρ, το οποίο περιγράφει τη μάχη που έδωσε ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας με τον αόρατο εχθρό της εποχής μας, τον κορωνοϊό. Ο Χέιρ, ευτυχώς, βγήκε νικητής και τον μονόλογο που ετοιμάζει, ο οποίος θα στρέφεται και εναντίον της πολιτικής διαχείρισης της επιδημίας, θα ερμηνεύσει ο Ρέιφ Φάινς τον Σεπτέμβριο – εφόσον όλα πάνε καλά και ανοίξουν τα βρετανικά (και όχι μόνο) θέατρα.

O Τόνι Τσαρμόλι, ο βραβευμένος με Εμμυ χορογράφος που έδωσε χάρη στην κίνηση μεγάλων σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης και του σινεμά, όπως οι Σίρλεϊ Μακ Λέιν και Τζούλι Αντριους, αλλά και σε νεότερους, όπως ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Μπιγιονσέ, πέθανε σε ηλικία 99 ετών. Ο ιταλικής καταγωγής χορογράφος, το τελευταίο από τα εννιά παιδιά της οικογένειάς του, γεννήθηκε στη Μινεσότα και έκανε το ντεμπούτο του ως χορευτής στο Μπροντγουέι το 1947.

Από τα «ψηλά» ξεκίνησε η WarnerMedia την αναδιάρθρωση του ομίλου της, που θα κοστίσει τις θέσεις εργασίας περίπου 600 εργαζομένων της. Ο λόγος, σύμφωνα με το μεγάλο στούντιο παραγωγής, είναι η οικονομική βουτιά που προκάλεσε η επιδημία του κορωνοϊού. Χθες έγινε γνωστό ότι απομακρύνονται η οικονομική διευθύντρια Κιμ Γουίλιαμς και τα υψηλόβαθμα στελέχη Τζεφ Σλέζιντζερ και Ρον Σάντερς. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή