ΠΡΟΣΩΠΑ

Πρόσωπα της Τετάρτης

Πρόσωπα της Τετάρτης

Δεν είναι ότι δεν το περιμέναμε, αλλά όπως και να έχει, θα πρέπει να είναι ενδιαφέρον. Ο λόγος για το θεατρικό έργο «Beat the Devil», του Ντέιβιντ Χέιρ, το οποίο περιγράφει τη μάχη που έδωσε ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας με τον αόρατο εχθρό της εποχής μας, τον κορωνοϊό. Ο Χέιρ, ευτυχώς, βγήκε νικητής και τον μονόλογο που ετοιμάζει, ο οποίος θα στρέφεται και εναντίον της πολιτικής διαχείρισης της επιδημίας, θα ερμηνεύσει ο Ρέιφ Φάινς τον Σεπτέμβριο – εφόσον όλα πάνε καλά και ανοίξουν τα βρετανικά (και όχι μόνο) θέατρα.

O Τόνι Τσαρμόλι, ο βραβευμένος με Εμμυ χορογράφος που έδωσε χάρη στην κίνηση μεγάλων σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης και του σινεμά, όπως οι Σίρλεϊ Μακ Λέιν και Τζούλι Αντριους, αλλά και σε νεότερους, όπως ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Μπιγιονσέ, πέθανε σε ηλικία 99 ετών. Ο ιταλικής καταγωγής χορογράφος, το τελευταίο από τα εννιά παιδιά της οικογένειάς του, γεννήθηκε στη Μινεσότα και έκανε το ντεμπούτο του ως χορευτής στο Μπροντγουέι το 1947.

Από τα «ψηλά» ξεκίνησε η WarnerMedia την αναδιάρθρωση του ομίλου της, που θα κοστίσει τις θέσεις εργασίας περίπου 600 εργαζομένων της. Ο λόγος, σύμφωνα με το μεγάλο στούντιο παραγωγής, είναι η οικονομική βουτιά που προκάλεσε η επιδημία του κορωνοϊού. Χθες έγινε γνωστό ότι απομακρύνονται η οικονομική διευθύντρια Κιμ Γουίλιαμς και τα υψηλόβαθμα στελέχη Τζεφ Σλέζιντζερ και Ρον Σάντερς.