Πρόσωπα της Πέμπτης

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πολυσχιδής καλλιτέχνης, ηθοποιός, τραγουδιστής και κιθαρίστας Τρίνι Λόπεζ (φωτ.), ευρύτερα γνωστός από το τραγούδι «If I had a hammer», πέθανε μετά μάχη με τον κορωνοϊό, σε ηλικία 83 ετών. Ο Αμερικανός καλλιτέχνης, με καταγωγή από το Μεξικό, είχε συνεργαστεί με τον Φρανκ Σινάτρα, ενώ σχεδίασε δύο κιθάρες για τη φημισμένη εταιρεία Gibson, τις Trini Lopez Standard και Lopez Deluxe.

Τον Μάρτιο του 2021 θα κυκλοφορήσει το βιβλίο της Σάρον Στόουν «The beauty of living twice». Η γνωστή ηθοποιός και ακτιβίστρια γράφει για τα παιδικά της χρόνια και την καριέρα της στο Χόλιγουντ, το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη πριν από μερικά χρόνια και την κοινωνική προσφορά της. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Knopf.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Ντουέιν Τζόνσον είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ. Ο «The Rock», όπως είναι γνωστός, έβγαλε μόλις τον περασμένο μήνα 87,5 εκατ. δολάρια, από τα οποία τα 23,5 εκατ. ήταν μόνο από τη συμμετοχή του στο νέο φιλμ του Netflix, «Red notice». Ο Τζόνσον, όμως, έχει πιάσει το νόημα και δεν στηρίζεται μόνο στις ταινίες, αλλά και στη σειρά αθλητικών ρούχων που λανσάρει, σε συνεργασία με την εταιρεία Under Armour.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή