Πρόσωπα της Τρίτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ειρήνη Ιγγλέση (φωτ.) έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Χαρακτηριστική ήταν η εμφάνισή της στις «Ησυχες μέρες του Αυγούστου» του Παντελή Βούλγαρη, αλλά και στις ταινίες «Πέτρινα χρόνια», «Ακροπόλ», «Νύφες», «Μικρά Αγγλία». Για την ερμηνεία της στην ταινία του Περικλή Χούρσογλου «Ο Κύριος με τα γκρι» είχε αποσπάσει το 1997 βραβείο Α΄ γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

«Το πρώτο πράγμα που θέλω είναι να φύγει ο Τραμπ», είπε η γνωστή ράπερ τραγουδίστρια Cardi B στον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν. Σε μια βιντεοσκοπημένη συνέντευξη των δυο τους για το περιοδικό Elle ο υποψήφιος πρόεδρος είπε ότι η πολιτική του Τραμπ βασίζεται σε μια διχαστική ρητορική και πόσο θαυμάζει τη γενιά της καλλιτέχνιδος (είναι 27 ετών), που είναι έτοιμη να αλλάξει τα πράγματα. Για να δούμε.

Επίθεση εναντίον των αρνητών του κορωνοϊού και όσων δεν φορούν μάσκα εξαπέλυσε η ηθοποιός Σάρον Στόουν. Η Αμερικανίδα σταρ κατηγόρησε όσους δεν προσέχουν και δεν φορούν μάσκα για τη θετική διάγνωση της αδελφής της με COVID-19, η οποία πάσχει και από σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα. Η 62χρονη Στόουν έκλεισε το μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την παραίνεση προς τους ακολούθους της να ψηφίσουν Μπάιντεν και Χάρις στις εκλογές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή