Πρόσωπα της Τρίτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ηλικία 97 ετών έφυγε από τη ζωή η Γιαννούλα Κακογιάννη-Wakefield (φωτ.), αδελφή και «φύλακας-άγγελος» του Μιχάλη Κακογιάννη. Η Γιαννούλα Κακογιάννη-Wakefield υπήρξε πρόεδρος του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη και παραγωγός πολλών ταινιών του αδελφού της και όχι μόνο. Γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου, σπούδασε δημοσιογραφία και διοίκηση επιχειρήσεων.

(…) Ενας από τους τελευταίους θρύλους της τζαζ, ο Αμερικανός σαξοφωνίστας, συνθέτης και μαέστρος Χαλ Σίνγκερ (φωτ.) –το πλήρες όνομά του ήταν Χάρολντ Τζόζεφ Σίνγκερ–, πέθανε πριν από λίγες ημέρες σε ηλικία 100 ετών. Την αναγγελία του θανάτου του έκανε ο δήμαρχος του Σατού, στη βόρεια Γαλλία, όπου ο μουσικός είχε εγκατασταθεί μόνιμα, αφού πρώτα έζησε στο Παρίσι κατά τη δεκαετία του 1960 με την σύζυγό του Αρλέτ. Ο Σίνγκερ έπαιξε μεταξύ άλλων με τον Ρέι Τσαρλς και την Μπίλι Χόλιντεϊ. 

(…) H Γκαλ Γκαντότ (φωτ.), μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του σινεμά, υποδύθηκε για πρώτη φορά τη Wonder Woman το 2016 με μεγάλη επιτυχία. Η πολυαναμενόμενη συνέχεια, «Wonder Woman 1984», δεν απευθύνεται μόνον στους νοσταλγούς αυτής της δεκαετίας που στιλιστικά έχει επιστρέψει δυναμικά, αλλά υπόσχεται ότι ο χαρακτήρας της Γκαντότ, η Diana Prince, δεν θα αντιμετωπίσει έναν, αλλά δύο μεγάλους κακούς, οπότε δεν θα μείνει στιγμή χωρίς δράση. Η ταινία επρόκειτο να κάνει διεθνή πρεμιέρα στις 14 Αυγούστου, αλλά λόγω συνθηκών μεταφέρθηκε δύο μήνες αργότερα, στην 1η Οκτωβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή