Πρόσωπα της Παρασκευής

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δυστυχώς, η κατάσταση στην Ελλάδα γίνεται λίγο ανησυχητική και η υγεία και η ασφάλεια του κοινού μας, της μπάντας και, φυσικά, του crew μας πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα», είπε ο Ιαν Αντερσον των Jethro Tull στο μήνυμά του για την ακύρωση των επικείμενων συναυλιών του συγκροτήματος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη λόγω κορωνοϊού. Ραντεβού του χρόνου με τη θρυλική μπάντα.

(…) Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Κρίστι Αλτομάρ (φωτ.) θα υποδυθεί τον ρόλο της τραγουδίστριας-τραγουδοποιού Τζόνι Μίτσελ σε μια νέα θεατρική παραγωγή με τίτλο: «Joni: The Musical». Το μιούζικαλ επικεντρώνεται στη ζωή της Μίτσελ και την «παρακολουθεί» από την παιδική της ηλικία –9 ετών αρρώστησε από πολιομυελίτιδα, αλλά το ξεπέρασε– έως τα χρόνια της δημιουργίας των σπουδαίων τραγουδιών της.

(…) Σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει η ταινία «Bill and Ted Face the Music», στην οποία ο Στίβεν Σόντερμπεργκ έκανε την εκτέλεση παραγωγής και, βεβαίως, έχει ένα από τα ιδιόρρυθμα σενάρια που ο σκηνοθέτης προτιμά – δύο σκληροί τύποι ταξιδεύουν στην Ιστορία για να σώσουν τον κόσμο μέσω της μουσικής. Ετσι ολοκληρώνεται ένα πρότζεκτ ετών και ο Σόντερμπεργκ ανήγγειλε ήδη το επόμενο δύσκολο σχέδιό του, μια ταινία για τον Κάφκα, που ο ίδιος χαρακτηρίζει «harcore art movie».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή