Πρόσωπα της Παρασκευής

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώ οι κινηματογραφιστές συνασπίζονται στη Βενετία για να περιορίσουν την πρωτοκαθεδρία του Netflix, το γαλαζοαίματο ζευγάρι Χάρι και Μέγκαν (φωτ.) υπέγραψε μια συνεργασία με τη δημοφιλή πλατφόρμα για την παραγωγή περιεχομένου «που θα ενημερώνει αλλά και θα δίνει στον κόσμο ελπίδα», μέσω μιας σειράς διαφόρων σειρών και προγραμμάτων. Οχι κι άσχημα για την πρώτη δουλειά του πρώην πρίγκιπα.

(…) Νεκρός σε περιοχή του Μαϊάμι βρέθηκε ο διάσημος dj Ερικ Μορίλο, γνωστός από τη μεγάλη του επιτυχία «I like to move it», του 1994, που αποτέλεσε και το σάουντρακ της δημοφιλούς παιδικής ταινίας «Μαδαγασκάρη» και που είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα και από την κοινότητα του ελληνικού κλάμπινγκ. Ο 49χρονος Μορίλο  συνελήφθη πριν από ένα μήνα με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε γυναίκα. Η φερόμενη επίθεση έγινε τον Δεκέμβριο του 2019. Οι αρχές του Μαϊάμι ερευνούν τα αίτια θανάτου του.

(…) Ασχημα τα νέα για τους εργαζομένους του BBC, καθώς ο γενικός διευθυντής Τιμ Ντέιβι ανακοίνωσε ότι ο βρετανικός κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός θα περικόψει 900 θέσεις εργασίας. Το BBC απασχολεί περίπου 22.000 άτομα και η μείωση των θέσεων εργασίας θα γίνει στον ενημερωτικό τομέα, σε μια προσπάθεια περιορισμού του συνολικού κόστους λειτουργίας του μέσου ενημέρωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή