Πρόσωπα της Τρίτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφυγε το περασμένο Σάββατο από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών, ο σπουδαίος Βρετανός ντιζάινερ Σερ Τέρενς Κόνραν. Ξεκινώντας την καριέρα του από τα τέλη της δεκαετίας του 1940, ο Κόνραν απέκτησε μεγάλη φήμη κατά τα ’60s, οπότε και ίδρυσε την αλυσίδα καταστημάτων Habitat, η οποία πρόσφερε φρέσκες, μοντέρνες προτάσεις όσον αφορά τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, από τα έπιπλα μέχρι τα είδη τέχνης και τη μαγειρική οικοσκευή. Το επαναστατικό για την εποχή στυλ που εισήγαγε και οι μετέπειτα δουλειές του επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό ολόκληρο το σύγχρονο ντιζάιν.

(…) Οι δυο τους είναι τα τελευταία χρόνια δημιουργικά αχώριστοι, πράγμα που επιβεβαιώνει και τη συνεργασία τους σε ένα νέο κινηματογραφικό πρότζεκτ για λογαριασμό του Netflix. Ο λόγος για τον σπουδαίο Ιταλό ηθοποιό Τόνι Σερβίλο και τον βραβευμένο με Οσκαρ σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο, οι οποίοι ξεκίνησαν αυτές τις μέρες τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας με τίτλο «The Hand of God».

(…) Μια συλλογή με σπάνιο μουσικό –και όχι μόνο– υλικό από ολόκληρη την καριέρα της πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου η Μαράια Κάρεϊ. Με τον χαρακτηριστικό τίτλο «The Rarities», η συλλογή θα περιλαμβάνει εναλλακτικές ερμηνείες, ακυκλοφόρητες λάιβ ηχογραφήσεις αλλά και ένα νέο κομμάτι με τίτλο «Save The Day», το οποίο έχει ήδη παρουσιαστεί διαδικτυακά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή