Πρόσωπα της Πέμπτης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το περίφημο στέμμα που φόρεσε ο ράπερ Notorious B.I.G. (φωτ.) σε σειρά λήψεων του φωτογράφου Μπάρον Κλέμπορν, τρεις μόλις ημέρες πριν από τη μαφιόζικου τύπου δολοφονία του, πουλήθηκε έναντι 594.750 δολαρίων σε πρόσφατη δημοπρασία. Η είδηση γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή αφού δεν πρόκειται για κανένα χρυσό τεχνούργημα, αλλά για ένα απλό πλαστικό στέμμα, που είχε αγοραστεί μόλις 6 δολάρια, φέρει ωστόσο πάνω την υπογραφή του πρόωρα χαμένου θρύλου του χιπ χοπ.

(…) Ο κορωνοϊός επιμένει (και) στην Αμερική, με αποτέλεσμα τα μεγάλα κινηματογραφικά μπλοκμπάστερ να υποχωρούν διαρκώς μπροστά στην επέλαση των άδειων αιθουσών και των απαγορεύσεων. Ετσι, μετά τη «Wonder Woman 1984» που αναβλήθηκε και στα μέρη μας, σειρά παίρνει και η «Black Widow», η νέα περιπέτεια της Marvel με τη Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον προσεχή μήνα, όμως το πιθανότερο πλέον είναι πως θα τη δούμε προς τα τέλη του χειμώνα. 

(…) Ανακοινώθηκε η βραχεία λίστα του βραβείου Booker και η είδηση είναι ότι από αυτήν απουσιάζει η Χίλαρι Μαντέλ που ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Από τους έξι υποψηφίους οι πέντε κατάγονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και η μοναδική υποψήφια διαφορετικής καταγωγής είναι η Tsitsi Dangarembga από τη Ζιμπάμπουε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή