Πρόσωπα της Παρασκευής

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τη σημασία των κινηματογραφικών φεστιβάλ σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς μίλησε (και) η Κέιτ Γουίνσλετ (φωτ.), η οποία βρέθηκε σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Τορόντο, που βρίσκεται αυτές τις μέρες σε εξέλιξη. «Για τόσους πολλούς από εμάς, έτσι ξεκίνησαν όλα. Αν δεν υπήρχαν τα φεστιβάλ, δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Και τώρα είμαστε ακόμα εδώ, έστω και μέσα από αυτή την παράξενη πλατφόρμα, είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να συνδεόμαστε και να μοιραζόμαστε πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βρετανίδα ηθοποιός.

(…) Μετά τη γνωστή κινηματογραφική μεταφορά με την Τζούλια Ρόμπερτς, η ιστορία της Εριν Μπρόκοβιτς εμπνέει και τους τηλεοπτικούς δημιουργούς του ABC, οι οποίοι ετοιμάζουν τη σχετική σειρά με τον τίτλο «Rebel». Εκεί πρωταγωνίστρια θα είναι η γνωστή μας από το «Sons of Anarchy» Κέιτι Σίγκαλ, η οποία θα υποδυθεί τη μαχητική δικηγόρο (άνευ διπλώματος) Ανι Μπέλο, που ξεκινάει έναν δύσκολο αγώνα για να υπερασπιστεί τους αγαπημένους της.

(…) Το πρώτο τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο του υπερ-επιτυχημένου «Mandalorian» της Ντίσνεϊ κυκλοφόρησε χθες προκαλώντας κύμα ενθουσιασμού στους φαν της σειράς. Σε αυτό βλέπουμε τον πρωταγωνιστή Πέδρο Πασκάλ να βάζει ξανά την περίφημη στολή και να ξεχύνεται για νέες περιπέτειες στον γαλαξία. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή