Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα καινούργιο σόλο άλμπουμ του θρυλικού πιανίστα Τσικ Κορία (φωτ.) μόλις κυκλοφόρησε από την Concord Jazz. Το διπλό cd έχει τίτλο «Plays» και επειδή, όπως λέει ο ίδιος, «το πιάνο είναι ένα όργανο μοναχικό», σε αυτό το άλμπουμ «συναντά» τους συνθέτες που έχει αγαπήσει, και καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος της μουσικής ιστορίας, από τον Μότσαρτ και τον Σκαρλάτι έως τον Μπιλ Εβανς και τον Τελόνιους Μονκ.

(…) Καινούργια περιπέτεια για την ημερομηνία που θα βγει στις αίθουσες η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time To Die», με τον Ντάνιελ Κρεγκ (φωτ.) στον ρόλο του Βρετανού πράκτορα. Ως blockbuster που δεν έπρεπε να «ανοίξει» μέσα στη πανδημία, η πρεμιέρα μετατέθηκε από τον Μάρτιο στις 20 Νοέμβριου, οπότε οι παραγωγοί ένιωθαν ασφαλείς. Ωστόσο, φαίνεται ότι και πάλι υπάρχει πρόβλημα, καθώς το Λονδινο μπαίνει σε μικρό lockdown και περιμένουμε ανακοινώσεις.

(…) Λένε ότι η Λένα Ολίν κάνει μια εξαιρετική ερμηνεία στην ταινία «The Artist’s Wife», που μόλις βγήκε στα σινεμά στις ΗΠΑ. Η ταινία έχει θέμα το Αλτσχάιμερ και τον τρόπο που βιώνει την ασθένεια ένα καλλιτεχνικό ζευγάρι. Για τον συγγραφέα και σκηνοθέτη Τομ Ντόλμπι αποτελεί φόρο τιμής στον πατέρα του, καθώς έκανε, όπως λέει, «αυτό το ταξίδι μέσα στην κόλαση της άνοιας» μαζί του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή