Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συνέχεια της επιτυχημένης αλλά και αμφιλεγόμενης κωμωδίας «Μπόρατ» φαίνεται πως έχει έτοιμη ο Σάσα Μπαρόν Κοέν (φωτ.). Σύμφωνα με την κινηματογραφικού περιεχομένου ιστοσελίδα Collider, η ταινία γυρίστηκε εν μέσω της καραντίνας και θέτει στο στόχαστρό της, μεταξύ άλλων, τον Ντόναλντ Τραμπ και τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζιουλιάνι. Δεδομένων των αντιδράσεων που είχε προκαλέσει το πρώτο «Μπόρατ», ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς είναι εάν η συνέχειά του θα προβληθεί πριν από τις επικείμενες εκλογές των ΗΠΑ. 

(…) Ενα νέο ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή και την καριέρα της 18χρονης Αμερικανής μουσικού Μπίλι Αϊλις πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2021 από την εταιρεία παραγωγής της Apple. Η ταινία, που θα προβληθεί σε κινηματογραφικές αίθουσες αλλά και στο τηλεοπτικό κανάλι της Apple, έχει τίτλο «Billie Eilish: The World’s a Little Blurry» και είναι σκηνοθετημένη από τον Ρ. Τζ. Κάτλερ. Η παραγωγή της, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, κόστισε 25 εκατ. δολάρια. 

(…) Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 40 ετών η Ιαπωνέζα ηθοποιός Γιούκο Τακέουτσι. Εγινε γνωστή κυρίως μέσα από τη συμμετοχή της στην ιαπωνική ταινία τρόμου «The Ring» (1998) του Χιντέο Νακάτα, καθώς και από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Miss Sherlock» του HBO. Η Τακέουτσι βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Τόκιο από τον σύζυγό της και η αστυνομία ερευνά τα αίτια του θανάτου της, λαμβάνοντας υπόψη και το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή