Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν (φωτ.) ξαναχτύπησε. Ο διάσημος κωμικός δημιούργησε έναν σατιρικό λογαριασμό στο Twitter και, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Καζαχστάν, έδωσε συγχαρητήρια στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, έναν «μεγάλο φίλο των Καζάχων», για τη νίκη του στο προεκλογικό ντιμπέιτ. «Εντυπωσιακό αποτέλεσμα για έναν ηγέτη που βάζει πάντα πρώτους την Αμερική και το Καζαχστάν», έγραψε ο ηθοποιός και συνόδευσε το τιτίβισμά του με το βίντεο από τη νέα του ταινία «Μπόρατ 2».

(…) Την επανένωσή τους, έπειτα από μερικά επώδυνα χρόνια απωλειών και εσωτερικών προβλημάτων, ανακοίνωσαν οι Αυστραλοί ροκάδες AC/DC με μια λακωνική ανάρτηση στον λογαριασμό τους στο Instagram. Το ενδιαφέρον είναι ότι εκτός από τον ηγέτη της μπάντας, τoν «διαβολικό» Ανγκους Γιανγκ, στη σχετική φωτογραφία εμφανίζονται και μέλη που είχαν αποχωρήσει, όπως ο τραγουδιστής Μπράιαν Τζόνσον και ο ντράμερ Φιλ Ραντ. Δεδομένης της συγκυρίας είναι αμφίβολο εάν ετοιμάζουν κάποια περιοδεία, ένα νέο άλμπουμ ωστόσο φαίνεται πως είναι στα σκαριά.

(…) ​​​​​​Eνα ρεκόρ που κατείχε για σχεδόν τρεις δεκαετίες η Γουίτνεϊ Χιούστον κατέρριψε η Τέιλορ Σουίφτ. Συγκεκριμένα, μετά τη μεγάλη επιτυχία του τελευταίου άλμπουμ της, «Folklore», η Σουίφτ έγινε η τραγουδίστρια με τις περισσότερες εβδομάδες παραμονής στην πρώτη θέση του καταλόγου επιτυχιών Billboard 200, φτάνοντας τις 47 στο σύνολο της καριέρας της. Η Χιούστον είχε βρεθεί στην ίδια θέση για 46 εβδομάδες συνολικά, ενώ την τρίτη θέση κατέχει η Αντέλ, με 34.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή