Πρόσωπα της Παρασκευής

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βιβλίο με στίχους και ποιήματα θα κυκλοφορήσει σύντομα ο Παντελής Ροδοστόγλου (φωτ.). Το άλλοτε βασικό στέλεχος των Διάφανων Κρίνων, με το χαρακτηριστικό καλλιτεχνικό στυλ, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook: «Το σκεφτόμουν καιρό, έτσι αποφάσισα να συγκεντρώσω σε έναν μικρό τόμο όλους μου τους στίχους στα Διάφανα Κρίνα, τις “Μπαλάντες για Φόνους”, αλλά και κάμποσα ανέκδοτα ποιήματα». Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει εντός του μήνα από τις νεοσύστατες εκδόσεις Κυψέλη.

(…) Ενα σίκουελ του επιτυχημένου «The Social Network» θα υπέγραφε ευχαρίστως, όπως δήλωσε πρόσφατα, ο Ααρον Σόρκιν, υπό την προϋπόθεση τη σκηνοθεσία να αναλάβει και πάλι ο Ντέιβιντ Φίντσερ. Ο βραβευμένος με Οσκαρ Αμερικανός σεναριογράφος ομολόγησε πως υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα ακόμη να ειπωθούν γύρω από το Facebook και την προσωπικότητα του ιδρυτή του, Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Ωστόσο, αυτό δεν θα μπορούσε να το κάνει κανείς καλύτερα από τον σπουδαίο επικεφαλής της πρώτης ταινίας. 

(…) Μέχρι την αμερικανική τηλεόραση θα φτάσει η όμορφη συναυλία που έδωσε στις 29 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Περρής, με φόντο τον αρχαίο ναό της Αφαίας στην Αίγινα. Στο τηλεοπτικό λάιβ που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του ΕΟΤ και σκοπό την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό, πήραν επίσης μέρος ο Μάριος Φραγκούλης και η Ευανθία Ρεμπούτσικα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή