Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τιμητική όσο και ουσιαστική είναι η απόφαση της Κέιτ Μπλάνσετ (φωτ.) να στηρίξει την ταινία «Μήλα» του Χρήστου Νίκου, αναλαμβάνοντας προσωπικά την προώθησή της στην Αμερική και στα φετινά Οσκαρ, μέσω της εταιρείας παραγωγής της, Dirty Films. Η σπουδαία ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό της για την ταινία του Ελληνα κινηματογραφιστή, την οποία θα δούμε μέσα στον Νοέμβριο, μιλώντας για «μια αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία» και δηλώνοντας «περήφανη που θα εκπροσωπήσει το μοναδικό αυτό, όσο και πρωτότυπο ντεμπούτο, βοηθώντας να μοιραστούν το χιούμορ, η ζεστασιά και η μοναδική αυτή ματιά για τον κόσμο εκεί έξω».

(…) Φαίνεται πως η τεράστια επιτυχία του τηλεοπτικού «The Mandalorian» άνοιξε την όρεξη στην Ντίσνεϊ, η οποία ετοιμάζει άλλη μία ιστορία, εμπνευσμένη από το φανταστικό σύμπαν του «Πολέμου των Αστρων», για τη διαδικτυακή πλατφόρμα της, Disney Plus. Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά θα είναι ο γνωστός μας ήρωας Ομπι-Ουάν Κενόμπι, με τον Γιούαν Μακ Γκρέγκορ να προβάρει ξανά τη ρόμπα των Τζεντάι.

(…) Οι μουσικές σκηνές στην Αττική ανοίγουν ξανά και η ξεχωριστή τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Ειρήνη Σκυλακάκη έρχεται στην Ταράτσα του Gazarte την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, για να μοιραστεί με το κοινό τις ατμοσφαιρικές μουσικές της. Φολκ και ροκ μελωδίες ερμηνεύονται συνοδεία βιολιού (Χρήστος Πετεβής) και πιάνου (Γιώργος Θεοδωρόπουλος).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή