Πρόσωπα της Παρασκευής

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ρεπουμπλικανικό… παρελθόν της αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Τζένιφερ Λόρενς (φωτ.). Η βραβευμένη με Οσκαρ χολιγουντιανή σταρ μίλησε για την ανατροφή της σε μια οικογένεια Ρεπουμπλικανών και για την πρώτη ψήφο της, η οποία πήγε στον Τζον Μακέιν, αντίπαλο τότε του Μπαράκ Ομπάμα. «Τα πάντα άλλαξαν με τον Ντόναλντ Τραμπ. Μιλάμε για έναν πρόεδρο που παρ’ ολίγον να καθαιρεθεί, ο οποίος παραβίασε πολλούς νόμους και αρνήθηκε να καταδικάσει τη λευκή υπεροχή· τέτοια πράγματα δεν μπορείς να τα αγνοήσεις».

(…) Σε καθαρά «ηλεκτρική» διάθεση φαίνεται πως βρίσκεται η Μάιλι Σάιρους, η οποία ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ένα άλμπουμ διασκευών πάνω σε τραγούδια των Metallica. Η δημοφιλής ποπ σταρ δήλωσε πως αισθάνεται τυχερή που μπορεί να συνεχίζει να δουλεύει εν μέσω πανδημίας, λέγοντας: «Στην αρχή αισθανόμουν πως όλο αυτό δεν δημιουργεί έμπνευση και τώρα έχω πάρει φωτιά».

(…) Την καινούργια ηλεκτρική μπάντα του μας συστήνει ο Παύλος Παυλίδης από τις 6 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή, στο roof stage του Gazarte. Σε αυτή θα βρίσκεται ο εξαιρετικός καλοκαιρινός συνοδοιπόρος του Φώτης Σιώτας (βιολί, φωνές) καθώς και οι διακεκριμένοι μουσικοί Γιαν Βαν (τύμπανα), Δημήτρης Τσεκούρας (μπάσο) και Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή