Πρόσωπα του Σαββάτου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο –αν και προσωρινό– Δ.Σ. απέκτησε το ΜΙΕΤ. Στελεχώνεται από διακεκριμένες προσωπικότητες: τον πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας Κώστα Μιχαηλίδη, τα μέλη της Ακαδημίας Αθηνών Χρύσα Μαλτέζου, Μιχάλη Τιβέριο και Πασχάλη Κιτρομηλίδη (φωτ.), τον ιστορικό και συνιδρυτή του ΕΛΙΑ Δημήτρη Πόρτολο, την αρχαιολόγο – βυζαντινολόγο Ασπασία Λούβη και τρεις εκπροσώπους της Εθνικής Τράπεζας.

(…) Ο Φρανκ Ορβά, από τους ιδρυτές της γαλλικής φωτογραφικής σχολής μόδας, πέθανε πριν από λίγες ημέρες σε ηλικία 92 ετών. Μολονότι υπήρξε μαθητής του Καρτιέ-Μπρεσόν, από τα μέσα της δεκαετίας του ’50 έως και τη δεκαετία του ’80 συνεργάστηκε με τα περιοδικά μόδας και άλλαξε το ύφος των editorials, βάζοντας συστηματικά τη ζωή του δρόμου μέσα στα πλάνα του, δίπλα σε ακριβά ρούχα και διάσημα μοντέλα. 

(…) Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ της μουσικής κωμωδίας του Netflix «Prom», μεταφορά για την τηλεόραση του ομώνυμου επιτυχημένου μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ. Πρωταγωνιστούν μεγάλα αστέρια του Χόλιγουντ, όπως η Μέριλ Στριπ και η Νικόλ Κίντμαν. Για καμία από τις δύο δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που παίζουν σε μιούζικαλ, αλλά εδώ πλαισιώνονται από ένα μεγάλο καστ ηθοποιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή