Πρόσωπα της Τρίτης

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα καινούργιο βιβλίο που μοιάζει με ιδιότυπη αυτοβιογραφία κυκλοφόρησε πρόσφατα ο Μάθιου Μακόναχι (φωτ.). Στο «Greenlights», ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός αφηγείται περιστατικά από τη ζωή του, μεγαλύτερης ή μικρότερης σημασίας, ξεναγώντας τον αναγνώστη στη φιλοσοφημένη σκέψη του. Το κάνει, φυσικά, με το συνηθισμένο μοναδικό στυλ του, μπόλικο αυτοσαρκασμό και αρκετά εξομολογητική διάθεση. 

(…) Το ενδεχόμενο η νέα περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ να κατευθυνθεί προς τις ψηφιακές πλατφόρμες εξετάστηκε σοβαρά από την εταιρεία παραγωγής MGM, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το Variety. Ως γνωστόν, το φιλμ με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ άλλαξε ξανά και ξανά ημερομηνία κυκλοφορίας λόγω πανδημίας, ενώ φαίνεται πως κάποια στιγμή στο παιχνίδι μπήκαν και οι διαδικτυακές πλατφόρμες του Netflix και της Apple TV+, προσφέροντας 600 εκατ. δολάρια για τα δικαιώματα της ταινίας.

(…) Με μουσική και τραγούδια που έγραψε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ο Πολ Μακάρτνεϊ θα κυκλοφορήσει τον νέο του δίσκο «McCartney III» στις 11 Δεκεμβρίου. Τα κομμάτια ηχογραφήθηκαν από τον ίδιο, στο σπίτι του στο Σάσεξ της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ το περιεχόμενο των τραγουδιών του νέου άλμπουμ είναι, με δύο λέξεις, για την «ελευθερία και τον έρωτα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή