Πρόσωπα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως γνωστόν, εκτός από κινηματογραφικός «άρχοντας του τρόμου», ο Τζον Κάρπεντερ (φωτ.) είναι και μουσικός, ανακοινώνοντας μάλιστα πρόσφατα την κυκλοφορία της τρίτης δισκογραφικής δουλειάς του. Το «Lost Themes III: Alice After Death», που θα είναι διαθέσιμο από τις 5 Φεβρουαρίου, θα έχει αρκετά στοιχεία που θυμίζουν την ατμόσφαιρα των ταινιών του δημιουργού του «Halloween», όπως φαίνεται και από το πρώτο σινγκλ, «Weeping Ghost».

(…) Μια κωμωδία υπό τον τίτλo «Revolver» και με θέμα εμπνευσμένο από την τρέλα για τους Beatles βρίσκεται στα σκαριά αυτό τον καιρό. Το πράγμα γίνεται πιο ενδιαφέρον, μαθαίνοντας πως στους κεντρικούς ρόλους θα βρεθούν ο Ιθαν Χοκ και η κόρη του Μάγια, η οποία θα υποδυθεί μια νεαρή θαυμάστρια της κορυφαίας μπάντας, που θα κάνει τα πάντα για να τους δει από κοντά όταν το αεροπλάνο τους προσγειώνεται απροσδόκητα κοντά στη μικρή της πατρίδα στην Αλάσκα. 

(…) Ολοκληρώθηκαν στην Κέρκυρα τα γυρίσματα για τη νέα ελληνική σειρά μυθοπλασίας της Cosmote TV, με τίτλο «42° C». Ο κύκλος των οκτώ επεισοδίων θα αφηγηθεί ένα ερωτικό δράμα με αστυνομικές διαστάσεις και πρωταγωνιστές τους Χρήστο Λούλη,  Κατερίνα Λέχου και Αλέξανδρο Λογοθέτη. Φόντο της δράσης θα είναι αποκλειστικά το όμορφο νησί του Ιονίου. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή