Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σαμ Ορλόφσκι (φωτ.), μέχρι πρότινος διευθυντής της mega-γκαλερί Gagosian που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, αποχώρησε από τη θέση του. Φέρεται ότι συμμετείχε σε οικονομικές ατασθαλίες, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Ορλόφσκι, ο οποίος εργαζόταν στην γκαλερί από το 2001, είχε εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους διευθυντές που πέρασαν από την επιχείρηση. Παρ’ όλα αυτά, εκ μέρους της γκαλερί δεν έγινε κάποια δήλωση και το μόνο που αναφέρθηκε είναι πως μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, έχει τεθεί σε άμισθη αναστολή.

(…) «Η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί» (Truth be told): Αυτό το μήνυμα μεταδίδει το έργο-εγκατάσταση του μουσικού και εικαστικού καλλιτέχνη Νικ Κέιβ, που παρουσιάστηκε πρόσφατα. Οι λέξεις με τεράστια γράμματα από μαύρο βινύλιο καλύπτουν την πρόσοψη του εκθεσιακού χώρου Τζακ Σέινμαν, το Σχολείο στο Κίντερχουκ της Νέας Υόρκης, κτίριο του 1929, το οποίο μετατράπηκε σε γκαλερί το 2014.

(…) Tην Παρασκευή πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της Αυστραλής σταρ Κάιλι Μινόγκ με τίτλο «Disco», γεμάτο χορευτικές επιτυχίες. Ο glam ρυθμός της ντίσκο δεν είναι καθόλου άγνωστος στη Μινόγκ, αφού έχει κάνει ήδη επιτυχίες στο παρελθόν της με την ποπ μουσική. Αυτή τη φορά, ελπίζει με το άλμπουμ της να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεδώσουν σε μια στιγμή που «η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία», είπε η ίδια σε πρόσφατη βιντεοκλήση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή