Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανησυχία πως η ξεκάθαρη θέση και η παθιασμένη ομιλία του υπέρ του κινήματος Black Lives Matter σε συγκέντρωση στο Hyde Park το περασμένο καλοκαίρι μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες στην καριέρα του εξέφρασε ο Τζον Μπογιέγκα (φωτ.). Ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στις πρόσφατες παραγωγές του «Πολέμου των Αστρων», δήλωσε πως φυσικά δεν μετανιώνει για τη στάση του, ωστόσο αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη χολιγουντιανών στούντιο δεν φάνηκαν τόσο χαρούμενα με μια τέτοια «ακτιβιστική» δράση. 

(…) Ενα ακόμη καινούργιο κομμάτι μέσα στο 2020 κυκλοφορεί αύριο η Μπίλι Αϊλις (φωτ.), όπως ανακοίνωσε μέσα από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά το «No Time to Die» που θα επενδύσει μουσικά τον επερχόμενο Τζέιμς Μποντ και το εξομολογητικό «My Future», η 18χρονη Αμερικανίδα σταρ κυκλοφορεί το «Therefore I Am», συνεχίζοντας τη στρατηγική που τη διατηρεί διαρκώς στην επικαιρότητα και, φυσικά, ευχαριστώντας τους θαυμαστές της. 

(…) Ο βετεράνος σκηνοθέτης Εϊμπελ Φεράρα συνεργάζεται με τον Ιθαν Χοκ (φωτ.) σε ένα φιλόδοξο θρίλερ με τίτλο «Zeros and Ones», το οποίο αρχίζει σύντομα γυρίσματα στην Ιταλία. Η ταινία ακολουθεί την ιστορία ενός Αμερικανού στρατιωτικού, ο οποίος βρίσκεται εγκατεστημένος στη Ρώμη, ενώ η πόλη βρίσκεται σε πολιορκία και το Βατικανό έχει ανατιναχθεί 
από έναν άγνωστο εχθρό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή