Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Δανός ηθοποιός Μαντς Μίκελσεν (φωτ.) προορίζεται να αντικαταστήσει τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του μάγου Gellert Grindelwald στην ταινία «Fantastic Beasts 3». Δεν είναι η πρώτη δυσκολία που αντιμετωπίζει η παραγωγή, καθώς τα γυρίσματα σταμάτησαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Αμερικανός σταρ παραιτήθηκε από την παραγωγή μετά τις δικαστικές περιπέτειές του και δεν είχε προλάβει να γυρίσει παρά μία σκηνή της ταινίας, κάτι που κάνει ευκολότερη τη μετάβαση στον Μίκελσεν. 

(…) Συνεχίζεται το δικαστικό δράμα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η ποπ τραγουδίστρια διεμήνυσε μέσω του δικηγόρου της ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά μπροστά σε κοινό όσο ο πατέρας της διατηρεί τον έλεγχο της καριέρας της, μετά και την απόρριψη αμερικανικού δικαστηρίου του αιτήματός της να απομακρυνθεί ο Τζέιμς Σπίαρς από την επαγγελματική της ζωή. Ο πατέρας Σπίαρς έχει τον απόλυτο έλεγχο της καριέρας της κόρης του εδώ και 12 χρόνια. 

(…) Με κορωνοϊό είχε προσβληθεί και ο ηθοποιός Χιου Γκραντ νωρίτερα μέσα στη χρονιά, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή «Late Night Show». Ο Βρετανός ηθοποιός περιέγραψε με μελανά χρώματα την εμπειρία του, σημειώνοντας ότι ένιωθε τόσο βαρύ το στήθος του σαν να καθόταν επάνω του ο Χάρβεϊ Ουάινσταϊν, ενώ τον έπιασε πανικός όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να μυρίσει τίποτα. Πάντως, δεν έκανε μοριακό τεστ, αλλά κατάλαβε ότι νόσησε με τεστ αντισωμάτων. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή