Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα μεγάλο μέρος της επιτυχίας που έχει η 4η σεζόν της σειράς «The Crown» του Netflix οφείλεται στην ηθοποιό Εμα Κόριν (φωτ.), η οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Νταϊάνα με μοναδικό στυλ, και επίσης στην ενδυματολόγο Εϊμι Ρότζερς, που έχει σχεδιάσει τα κοστούμια. Ντύνει την πριγκίπισσα με 80 σύνολα, τα οποία  αναπλάθουν τόσο σωστά την αισθητική της δεκαετίας του 1980, που έχουν γίνει ήδη μόδα ανάμεσα στους fashionistas του κόσμου.

(…) Παρά την αντιπάθειά του για τα μιούζικαλ, που όπως ο ίδιος παραδέχεται την αισθανόταν από παιδί, ο σκηνοθέτης Σπάικ Λι ανακοίνωσε ότι πρόκειται να σκηνοθετήσει για τη μεγάλη οθόνη ένα μιούζικαλ με θέμα το βιάγκρα, το φάρμακο για την ανδρική σεξουαλική ανικανότητα. Η ταινία βασίζεται σε ένα άρθρο του περιοδικού Esquire του 2018 με τίτλο «All Rise», ένα χρονικό για την ανακάλυψη και το μάρκετινγκ του φαρμάκου.

(…) Ο Σκωτσέζος Ντάγκλας Στιούαρτ είναι από χθες το βράδυ ο νικητής του φετινού λογοτεχνικού βραβείου Booker, που του απονεμήθηκε για το συγγραφικό του ντεμπούτο με τίτλο «Shuggie Bain». Το μυθιστόρημα παρακολουθεί την ιστορία ενός παιδιού και της αλκοολικής μητέρας του στη Γλασκώβη της δεκαετίας του ’80 και είναι, σύμφωνα με την πρόεδρο της κριτικής επιτροπής του βραβείου, «προορισμένο να γίνει κλασικό». Εντός του 2021 θα κυκλοφορήσει από το Μεταίχμιο, σε μετάφραση Σταυρούλας Αργυροπούλου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή