Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δημοπρασία βγαίνει η κόπια του δίσκου «Double Fantasy», τον οποίο ο Τζον Λένον (φωτ.) υπέγραψε για τον μελλοντικό δολοφόνο του, Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν, το 1980. Ως γνωστόν, ο τελευταίος, που είχε εμμονή με τον σπουδαίο Βρετανό μουσικό, είχε ζητήσει 
το αυτόγραφό του πάνω στο εξώφυλλο του άλμπουμ, το οποίο ξεκινά να δημοπρατείται με πρώτη τιμή 400.000 δολάρια. Πλην της υπογραφής πάνω του, φέρει και τα διακριτικά της αστυνομίας, αφού ήταν ένα από τα αντικείμενα που συγκεντρώθηκαν ως στοιχεία μετά τον φόνο.

(…) Ολο και πιο περιζήτητη στους κύκλους των κινηματογραφικών στούντιο γίνεται μέρα με τη μέρα η Ανια Τέιλορ Τζόι μετά την τεράστια επιτυχία του τηλεοπτικού «Το γκαμπί της βασίλισσας», στο οποίο πρωταγωνιστεί. Οπως ανακοίνωσε μάλιστα το Netflix, το συγκεκριμένο έχει γίνει ήδη η πιο δημοφιλής μίνι σειρά στην ιστορία της διαδικτυακής πλατφόρμας, με 62 εκατομμύρια λογαριασμούς να το έχουν δει μέσα στις πρώτες 28 ημέρες προβολής.

(…) Ενα διήμερο μίνι αφιέρωμα στον Μπερνάρντο Μπερτολούτσι παρουσιάζει σήμερα και αύριο η ΕΡΤ 2, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τον θάνατο του σπουδαίου κινηματογραφιστή. Σήμερα (10 μ.μ.) βλέπουμε το περιπετειώδες «Τσάι στη Σαχάρα» και τον αριστουργηματικό «Κονφορμίστα» (12.10 π.μ.), ενώ την Πέμπτη ακολουθεί «Ο τελευταίος αυτοκράτορας», αλλά κι ένα ντοκιμαντέρ πάνω στο έργο του Μπερτολούτσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή