Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για διαφθορά κατηγόρησε την Ακαδημία Ηχογράφησης των ΗΠΑ, που απονέμει τα Γκράμι, ο Καναδός ποπ σταρ The Weeknd (φωτ.), έπειτα από την απουσία του ονόματός του από τη λίστα των υποψηφίων για τα μουσικά βραβεία, η οποία ανακοινώθηκε προχθές. Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κατά κόσμον Αμπελ Τεσφάιε, του οποίου το άλμπουμ «After Hours» σημείωσε εντυπωσιακή επιτυχία στη διάρκεια της χρονιάς, δήλωσε ότι σε εκείνον, στους θαυμαστές του και στη μουσική βιομηχανία, η Ακαδημία «χρωστάει διαφάνεια». 

(…) Μια βιβλιοθήκη προς τιμήν του Χαρούκι Μουρακάμι, η οποία θα στεγάζεται στο Πανεπιστήμιο Ουασέντα του Τόκιο όπου φοίτησε ο Ιάπωνας συγγραφέας, σχεδιάζεται αυτό το διάστημα από τον αρχιτέκτονα Κένγκο Κούμα, με σκοπό να ανοίξει τις πόρτες της εντός του 2021. Η βιβλιοθήκη θα φιλοξενεί το προσωπικό αρχείο του Μουρακάμι, καθώς και τις δεκάδες χιλιάδες μουσικά βινύλια της συλλογής του, ενώ σύμφωνα με τον αρχιτέκτονα θα λειτουργεί περισσότερο σαν ένα πολιτιστικό κέντρο «γεμάτο ζωή». 

(…) Η Μάγκι Σμιθ, ο Ιαν Μακέλεν, αλλά και η Τζούντι Ντεντς, είναι μερικά από τα ονόματα που στις 29 Νοεμβρίου θα συμμετάσχουν στη διαδικτυακή κωμική παράσταση «For one knight only», η οποία έχει στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για την ανακούφιση των ηθοποιών και των εργαζομένων στα θέατρα της Μεγάλης Βρετανίας. «Δεν μπορούμε να εμφανιστούμε σε σκηνή ή σε στούντιο, μπορούμε όμως να βρεθούμε σε αυτό το εντυπωσιακό πράγμα που λέγεται Zoom», δήλωσε η Ντεντς στο BBC. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή