Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα λέγαμε ότι ήταν δίκαιο και έγινε πράξη για την περίπτωση του Μαντς Μίκελσεν (φωτ.). Το όνομα του Δανού ηθοποιού «έπαιζε» εδώ και αρκετό καιρό για τον ρόλο του σκοτεινού μάγου Γκέλερτ Γκρίντεβαλντ στην ταινία-πρίκουελ του Χάρι Πότερ, μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του Τζόνι Ντεπ. Ετσι, το τρίτο «Fantastic Beasts» θα έχει άρωμα από Τζέιμς Μποντ στο καστ, αφού ο Μίκελσεν έγινε γνωστός από τον ρόλο του κακού στο «Καζίνο Ρουαγιάλ».

(…) Τον ρόλο της Νταϊάνα στο βιογραφικό δράμα «Σπένσερ», σε σκηνοθεσία Πάμπλο Λαρέν, θα έχει η Κρίστεν Στιούαρτ, με την ταινία να αρχίζει γυρίσματα στη Γερμανία, στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά το ασυνήθιστο είναι ότι για τον ρόλο του νεαρού Χάρι αναζητούνται ηθοποιοί με ευρωπαϊκό διαβατήριο και με τη σημείωση «όχι βρετανικό», καθώς η νέα πραγματικότητα του Brexit ισχύει από 1ης Ιανουαρίου 2021.

(…) O φίλος και άλλοτε «αντίπαλος» του Μπρους Λι στην ταινία «Game of death», Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, για να τιμήσει τα 80 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου μάστερ των πολεμικών τεχνών, θα μοιραστεί ανέκδοτες ιστορίες για τη φιλία τους με την κόρη του Λι, Σάνον, σε ένα podcast που θα μεταδοθεί σήμερα από την ιστοσελίδα και τα σόσιαλ μίντια του πανύψηλου σταρ του NBA.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή