Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πολύκροτη υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της καμαριέρας Ναφισάτου Ντιαλό (φωτ.), η οποία οδήγησε στην απομάκρυνση του άλλοτε κραταιού Ντομινίκ Στρος-Καν από τη διεύθυνση του IMF το 2011, προσεγγίζει μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix. Το «Δωμάτιο 2806: η κατηγορία» εξετάζει την υπόθεση από πολλές διαφορετικές οπτικές, αφήνοντας τα συμπεράσματα στον θεατή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντ. Στρος-Καν ανήγγειλε πρόσφατα την κυκλοφορία ενός ακόμη ντοκιμαντέρ, όπου θα δώσει τη δική του εκδοχή των γεγονότων.

(…) Την έβδομη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ και θα τη δούμε σύντομα (23/12, Netflix). O τίτλος της είναι «The Midnight Sky» και πρωταγωνιστεί ο ίδιος: ένας μοναχικός επιστήμονας στον Βόρειο Πόλο που προσπαθεί να σταματήσει κάποιους αστροναύτες να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, σε έναν κόσμο που έχει μυστηριωδώς καταστραφεί. Οι πληροφορίες λένε ότι η ταινία ξαναφέρνει τον Κλούνεϊ κοντά στα Οσκαρ μετά τη βράβευσή του, το 2013, για το «Argo». 

(…) Ανοιχτά εναντίον της Warner και της απόφασής της να δώσει όλες τις ταινίες που θα κυκλοφορήσει το στούντιο το 2021 στις αίθουσες και ταυτόχρονα στη streaming υπηρεσία HBO Max, στρέφεται ο Κρίστοφερ Νόλαν. Ο σκηνοθέτης του «Tenet» και της τριλογίας του «Μπάτμαν» καταδίκασε την κίνηση της εταιρείας και είπε ότι δεν αντιλαμβάνεται η Warner τι προκαλεί στους κινηματογραφιστές και στους ηθοποιούς, ενώ η απόφασή της δεν έχει, σημείωσε, οικονομικό όφελος. Είναι πιθανό ότι αρκετοί συντελεστές ίσως στραφούν νομικά εναντίον της εταιρείας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή