Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ηλικία 71 ετών πέθανε η ηθοποιός, χορεύτρια και χορογράφος Αν Ρέινκιν (φωτ.), που έγινε γνωστή από τους ρόλους της στα μιούζικαλ του Μπροντγουέι. Το 1996 βραβεύθηκε με το περίφημο βραβείο Τόνι για τη χορογραφία της στο μιούζικαλ «Σικάγο». Υπήρξε η μούσα του χορογράφου Μπομπ Φος και πρωταγωνίστησε στο κινηματογραφικό δραματικό μιούζικαλ «All that Jazz».

(…) Αν απ’ όλα τα πακέτα που λαμβάνετε αυτές τις ημέρες με κούριερ σάς έρθει και ένα στρογγυλό κέικ βανίλιας πασπαλισμένο με ινδοκάρυδο, κοιτάξτε καλύτερα την κάρτα που το συνοδεύει. Μπορεί να είστε φίλος του Τομ Κρουζ. Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει μάλλον ένα προσωπικό έθιμο και κάθε Χριστούγεννα στέλνει περίπου 100 κέικ καρύδας από συγκεκριμένο φούρνο της Καλιφόρνιας στους καλύτερους φίλους του, όπως η Ρόζι Ο’ Ντόνελ, ο Τζίμι Φάλον ή η Κίρστεν Ντανστ. Και μάλλον εκεί φτάνουν στην ώρα τους.

(…) Και να που ίσως τελικά ο «πατριός» του Μίκυ Μάους καταφέρει να μπει στην πολιτική αρένα. Ο λόγος για τον επιτυχημένο πρώην CEO της Ντίσνεϊ, Μπομπ Αϊγκερ, ο οποίος αποσύρθηκε από τη θέση του τον περασμένο Φεβρουάριο. Στον Αϊγκερ πιστώνεται η αύξηση του μεγέθους και των κερδών της Ντίσνεϊ μέσω της κυριαρχίας της στον κινηματογράφο, ενώ έχει ρίξει την ιδέα στο τραπέζι να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Αμερικής. Πληροφορίες του Hollywood Reporter τον φέρνουν κοντά σε θέση πρέσβη σε μια χώρα-κλειδί για τις ΗΠΑ, την Κίνα ή την Αγγλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή