Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη χρονιά να οδεύει στο τέλος της, έχουν αρχίσει να βγαίνουν και τα πρώτα προκρίματα για τα φετινά Οσκαρ, παρόλο που αυτά θα διεξαχθούν αργά, στα τέλη του Απριλίου. Η ένωση κριτικών του Λος Αντζελες –που η γνώμη της μετράει– έδωσε πρόσφατα τα δικά της βραβεία, συμπεριλαμβάνοντας φέτος και τηλεοπτικές παραγωγές. Πρώτος αναδείχθηκε ο Στιβ Μακουίν (φωτ.) για τη μίνι σειρά «Small Axe», ενώ ως κορυφαία σκηνοθετική δουλειά επιλέχθηκε αυτή της Κλόε Ζάο για το «Nomadland».

(…) Την καθιερωμένη λίστα με τα αγαπημένα του μουσικά κομμάτια της χρονιάς δημοσίευσε μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Μπαράκ Ομπάμα. Γνωστός μουσικόφιλος, ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος αποκαλύπτει ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων, που φτάνουν από τους παλιούς ρόκερ όπως ο Μπρους Σπρίνγκστιν και ο Μπομπ Ντίλαν, που κυκλοφόρησαν φέτος νέους δίσκους, μέχρι την κεφάτη ποπ της Ντούα Λίπα και τις ρίμες μερικών από τους πιο επιφανείς ράπερ της Αμερικής. 

(…) Μια μικρή γεύση του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ «The Beatles: Get Back» έδωσε ο δημιουργός του, Πίτερ Τζάκσον, υποσχόμενος ένα αποτέλεσμα αντάξιο του μύθου της βρετανικής μπάντας. Οπως διευκρίνισε, στη διάθεσή του έχει ένα εντελώς αδημοσίευτο υλικό 56 ωρών, το οποίο θα αποτελέσει και τον πυρήνα του φιλμ, που φιλοδοξεί να αναδείξει μιαν άλλη, φωτεινή πλευρά των Beatles.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή