Πρόσωπα της Τετάρτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδιαίτερο, σαρκαστικό και άκρως χιουμοριστικό προμηνύεται το «mockumentary» του Netflix με τίτλο «Death to 2020», που θα βγει στον αέρα στις 27 Δεκεμβρίου από τους παραγωγούς του «Black Mirror». Η ταινία θα περιγράφει τα γεγονότα της χρονιάς που όλοι θέλουν ξεχάσουν, με την COVID-19 να κυριαρχεί, ενώ ανάμεσα στο καστ των σταρ που θα πρωταγωνιστήσουν θα είναι και ο Σάμιουελ Τζάκσον (φωτ.) στον ρόλο ενός δημοσιογράφου. 

(…) Ο θρυλικός «Εξορκιστής» θα ζωντανέψει ξανά στη μεγάλη οθόνη, σκορπίζοντας αρχετυπικό τρόμο στους θεατές. Τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος για το νέο σίκουελ της αρχικής ταινίας, που αναμένεται να σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, σύμφωνα με τον Observer. Η ταινία του 1973 είχε κάνει τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία για ταινία τρόμου, ρεκόρ που κράτησε μέχρι το 2017 και τη μεταφορά στην οθόνη του «Αυτό» του Στίβεν Κινγκ.

(…) Τη δεύτερη ταινία του για τη φετινή χρονιά έβγαλε ο Κινέζος καλλιτέχνης Αϊ Ουέι Ουέι με τίτλο «Cockroach». Το ντοκιμαντέρ περιγράφει τις μεγάλες διαδηλώσεις που συντάραξαν το Χονγκ Κονγκ το 2019 και ξεκίνησαν από μια επιδιωκόμενη αλλαγή στο καθεστώς αυτονομίας της περιοχής. Ο τίτλος «Cockroach» (κατσαρίδα) είναι ο όρος που χρησιμοποιούσαν οι διαδηλωτές για να περιγράψουν πώς τους βλέπουν οι κινεζικές αρχές. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή